2810. 376764          info@candiaverde.gr          Αγαπάκη 1, Φοινικιά Ηρακλείου 715 00
    

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Οι πρώτες ύλες τροφίμων αποτελούν τη βάση κάθε γαστρονομικής δημιουργίας, παρέχοντας τα βασικά
συστατικά που απαιτούνται για την παρασκευή φαγητού στη βιομηχανία τροφίμων αλλά και στη σύγχρονη
κουζίνα. Συμβάλλουν σημαντικά στη δομή, στη σταθεροποίηση, τη διατηρησιμότητα και την ενίσχυση της
γεύσης.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

  • ΑΛΒΟΥΜΙΝΗ (ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΥΓΟY ΣΕ ΣΚΟΝΗ) ΑΛΜΥΡΗΣ & ΓΛΥΚΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΑΥΓΟ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
  • ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

  • ΟΡΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 70%
  • ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 26%
  • ΓΑΛΑ ΑΠΑΧΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 1,5%

ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

  • ΚΑΖΕΪΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ
  • ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΚΑ
  • ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΣΟΓΙΑΣ
  • ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 60% 
  • ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 85%

ΣΑΚΧΑΡΑ-ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ

  • ΣΙΡΟΠΙ ΑΓΑΥΗΣ
  • ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ
  • ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ BIΟ
  • ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ
  • ΜΕΛΑΣΑ BLACK STRAP ΒΙΟ
  • ΠΕΤΙΜΕΖΙ
  • STEVIA ΚΡΥΣΤΑΛΙΚΗ 1:5
  • STEVIA ΣΕ ΣΚΟΝΗ 1:2
  • STEVIA ΥΓΡΗ
  • ΓΛΥΚΟΖΗ ΥΓΡΗ ΒΑΖΟ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΌ ΚΕΡΑΣΙ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ DEMERARA
  • ΖΑΧΑΡΗ ΧΟΥΡΜΑΔΩΝ ΒΙΟ
  • ΖΑΧΑΡΗ ΧΡΥΣΗ ΒΙΟ
  • ΔΕΞΤΡΟΖΗ
  • ΣΙΡΟΠΙ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
  • ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ
  • ΣΟΡΒΙΤΟΛΗ
  • ΕΡΥΘΡΙΤΟΛΗ
  • ΞΥΛΙΤΟΛΗ
  • ΜΑΛΤΙΤΟΛΗ
  • ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ

ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

  • ΦΥΤΙΚΗ ΙΝΑ ΣΟΓΙΑΣ
  • ΦΥΤΙΚΗ ΙΝΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
  • ΦΥΤΙΚΗ ΙΝΑ ΣΙΤΟΥ

ΑΜΥΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ​

  • ΑΜΥΛΟ ΠΑΤΑΤΑΣ
  • ΑΜΥΛΟ ΤΑΠΙΟΚΑΣ
  • ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

ΠΡΟΣΘΕΤΑ-ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ

  • ΑΜΜΩΝΙΑ
  • ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ
  • ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΠΥΡΙΤΕΙΟΥ
  • ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
  • ΑΛΓΥΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ
  • ΣΟΔΑ ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΗ
  • ΣΟΔΑ ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
  • ΣΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ
  • ΜΕΤΑΔΙΘΕΙΩΔΕΣ ΚΑΛΙΟ
  • ΖΥΜΗ ΞΗΡΗ (ΜΑΓΙΑ)

ΦΥΤΙΚΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

  • ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ (ΜΑΥΡΟ)
  • ΠΑΝΤΖΑΡΟΧΡΩΜΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ)
  • ΚΟΥΡΚΟΥΜΙΝΗ (ΚΙΤΡΙΝΟ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)
  • SPIRULINA & CHLORELLA (ΠΡΑΣΙΝΟ)

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

  • ΜΗΛΙΚΟ ΟΞΥ
  • ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ (ΞΥΝΟ)
  • ΚΙΤΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ
  • ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ
  • ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ
  • ΥΓΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΑΠΡΙΚΑΣ
  • ΥΓΡΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟΥ
  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
  • ΤΡΥΓΙΚΟ ΟΞΥ

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ - ΠΗΚΤΙΚΑ - ΓΑΛΑΚΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ

  • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΜΥΛΟ ΖΕΣΤΟ
  • ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΜΥΛΟ ΚΡΥΟ
  • ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ – CORN FLOUR
  • ΚΟΜΜΙ ΓΚΟΥΑΡ
  • ΚΡΕΜΟΡΙΟ-ΤΑΡΤΑΡ
  • ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΣΟΓΙΑΣ GRANULE & ΣΚΟΝΗ
  • ΠΗΚΤΙΝΗ ΝΗ
  • ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΜΜΙ
  • ΑΓΑΡ-ΑΓΑΡ 
  • ΚΟΜΜΙ ΞΑΝΘΑΝΗΣ
  • Κ-ΚΑΡΑΓΙΕΝΝΑΝΗ
  • ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΚΟΝΗ
  • ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΦΥΛΛΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ

  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ & ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΜΟΣΧΑΡΙ
  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ & ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (ΣΝΙΤΣΕΛ,ΦΙΛΕΤΑ)
  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ & ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΜΟΣΧΑΡΙ
  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΙΜΑ (ΜΠΙΦΤΕΚΙ, ΚΕΦΤΕΔΕΣ, ΚΕΜΠΑΠ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΩΜΑ)
  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ VEGAN (ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, FALAFEL, ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΣΟΓΙΑΣ)
  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ
  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΖΑΜΠΟΝ ΧΟΙΡΙΝΟ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ)
  • ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΙΚΩΣ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΜΠΕΙΚΟΝ, ΑΠΑΚΙ, ΜΠΡΙΖΟΛΑ)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Κύλιση προς τα επάνω