2810. 376764          info@candiaverde.gr          Αγαπάκη 1, Φοινικιά Ηρακλείου 715 00
    

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην CANDIA VERDE, είμαστε βαθιά συντονισμένοι με τον ρυθμό της αγοράς, δίνοντας μεγάλη προσοχή στον παλμό και στις εξελισσόμενες ανάγκες της. Αυτή η προσοχή μας ωθεί να επεκτείνουμε συνεχώς τις γνώσεις μας, να αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας; Να ενδυναμώνουμε την εταιρεία μας, διασφαλίζοντας ότι είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Ωστόσο, ακόμη και όταν επιδιώκουμε την καινοτομία και την ανάπτυξη, διατηρούμε σταθερό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολύτιμους συνεργάτες μας. Κάθε προϊόν που επιλέγουμε υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο, τηρώντας συγκεκριμένα κριτήρια για τη διασφάλιση συνέπειας και ποιότητας τόσο στις προσφορές όσο και στις υπηρεσίες μας.

Με γνώμονα τη σύνεση, το σεβασμό, την ευελιξία και τον επαγγελματισμό, προετοιμάζουμε τα προϊόντα μας καθημερινά, προσφέροντας το καλύτερο στους πελάτες μας. Αναγνωρίζουμε ότι μέσω της γενναιοδωρίας της φύσης και των προϊόντων που μας προσφέρει, μας δίνεται η ευκαιρία να αποκαλύψουμε τα μυστικά της, και με αυτή την ευλάβεια προσεγγίζουμε την εργασία μας.

Στην CANDIA VERDE, δεν προσπαθούμε μόνο να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες μας. Προσπαθούμε να τις υπερβούμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικού προϊόντος σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας, με γνώμονα το πάθος για ποιότητα και τη δέσμευση να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ακεραιότητα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ψάξαμε, βρήκαμε και συνεχίζουμε συνεχώς να αναζητάμε ποιοτικές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της γης. Ερχόμαστε σε επαφή με τους καλύτερους παραγωγούς ώστε να προσφέρουμε προϊόντα σταθερά και υψηλής ποιότητας. Στόχος μας, η παροχή ποιοτικών προϊόντων, τα οποία συνδυάζουν υψηλή τεχνογνωσία, γεύση και διατροφική αξία.

Αυτά επιτυγχάνονται μέσα από ένα αυστηρό και άρτια σχεδιασμένο κύκλο εργασιών που δημιουργήσαμε βάσει των δικών μας απαιτήσεων και φιλοσοφίας. Με αυστηρούς κανόνες αποθήκευσης, επεξεργασίας & συσκευασίας των προϊόντων ώστε να διασφαλίζουμε πάντοτε την άριστη ποιότητα τους.

  • Τα προϊόντα περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας εξασφαλίζοντας ότι μόνο το καλύτερο προϊόν φτάνει στους πελάτες μας.
  • Τα προϊόντα μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και αναλύσεις.
  • Πληρούμε πρότυπα ασφάλειας υγιεινής με ISO 22000 & HACP.
  • Τα υλικά συσκευασίας επιλέγονται με αυστηρά & οικολογικά κριτήρια.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ο μοναδικός τύπος της συσκευασίας μας κάνει τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν και αυτό γιατί έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό μας, έχοντας δημιουργήσει μια ομάδα αποτελούμενη από άτομα εξειδικευμένα στην προσαρμοσμένη συσκευασία, με διακριτούς ρόλους στην επεξεργασία, στη συσκευασία και στην τυποποίηση.

Συσκευάζουμε τα προϊόντα μας υπό αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, κρατώντας το περιεχόμενο καθαρό, φρέσκο και ασφαλές. Τα πακέτα μας έχουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία προσφέρουν ευκολία στη διανομή, στην αποθήκευση & στο άνοιγμα. Λαμβάνουμε ειδικά μέτρα για την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία) ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους αλλοίωση κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις εγκαταστάσεις, είτε τις δικές μας, είτε στου εκάστοτε συνεργάτη μας.

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης την ευελιξία να παρέχει υπηρεσίες συσκευασίας, σε κάθε τύπο ή μέγεθος ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού – πελάτη. 

 
ΠΕΛΑΤΙΑΚΕΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-2333

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Με την ακλόνητη πεποίθηση ότι τα προϊόντα μας είναι άριστης ποιότητας, επενδύσαμε στη δημιουργία ισχυρών πελατειακών σχέσεων.
Η εμπρόθεσμη και ολοκληρωμένη παράδοση, η εγγυημένη ποσότητα και ποιότητα των προϊόντων μας, η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η ενημέρωση και η στήριξη του συνεργάτη – πελάτη μας είναι κάποιοι από τους αδιαπραγμάτευτους κανόνες μας. Με εφόδια την εμπειρία και τη συνέπεια, ενισχύουμε τις επιχειρηματικές μας σχέσεις για το κοινό όφελος.
Στηρίζουμε τον κάθε συνεργάτη μας κι είμαστε πάντα δίπλα του για να του παρέχουμε τις γνώσεις μας, ώστε να μπορεί πληρέστερα και σωστότερα να προωθήσει τα προϊόντα μας, μέσα από ένα πλήρες δίκτυο διανομής και ένα άριστα οργανωμένο Τμήμα Πωλήσεων.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”

Ακολουθώντας πιστά τη παράδοση και ούσα γνήσια κρητική εταιρεία, στις πρωταρχικές μας αξίες μας δεσπόζει η λέξη “φιλοξενία“. Μια λέξη που εμπεριέχει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. Νιώθοντας το αίσθημα της λέξης αυτής, φροντίζουμε ώστε όλοι οι συνεργάτες μας να νιώθουν σαν μια “οικογένεια”.
Σεβόμαστε πλήρως τις ανάγκες και τα δικαιώματα του κάθε εργαζόμενου, παρέχοντάς του άριστες συνθήκες υγιεινής, απόλυτη ασφάλεια, κατάλληλους χώρους εργασίας, τήρηση των ωραρίων κ.τ.λ.
Φροντίζουμε διαρκώς να διατηρούμε σταθερούς τους ρόλους μας μέσα στην εταιρία, ώστε να μας δίνεται η δυνατότητα ο καθένας μας να επιτυγχάνει την μέγιστη εξειδίκευση στον τομέα του. Ταυτόχρονα φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για την όποια αλλαγή ή νέα τάση σε προϊόντα και υπηρεσίες, παρακολουθώντας διαρκώς εξειδικευμένα σεμινάρια ανά κατηγορία.
Η οικογένεια της CANDIA VERDE σας εγγυάται ότι θα παραμένει πιστή στις αξίες της και αναλλοίωτη στον χρόνο και την εποχή!

Κύλιση προς τα επάνω