ΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΑ / ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
Το πανάρισμα φρυγανιάς είναι μια διαδικασία που αναβαθμίζει τη γεύση και την υφή, δημιουργώντας ένα
λαχταριστό και τραγανό αποτέλεσμα. Πρόκειται για φρυγανιά που έχει υποστεί τη διαδικασία του παναρίσματος,
δηλαδή έχει εμπλουτιστεί με μία αρωματική, τραγανή και ελαφριά επίστρωση.
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΛΕΥΚΗ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΧΡΥΣΗ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ PANKO ΙΑΠΩΝΙΚΟ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ PANKO ΙΑΠΩΝΙΚΟ (ΛΕΠΤΟΚΟΚΟ)
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΧΡΩΜΗ(ΚΟΚΚΙΝΗ.ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΚΙΤΡΙΝΗ)
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ-ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΧΡΥΣΗ ΜΕ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΕ SUPER FOODS
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΤΥΡΙ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΡΗΤΗΣ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ MIX ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
- TEMPURA ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
- ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ