Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας θεωρεί βαρύνουσας σημασίας την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί σε όλα τα στάδια των εργασιών: Από την παραγωγή, την τυποποίηση μέχρι και την παράδοση στον τελικό αποδέκτη, τον καταναλωτή. Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, εμείς εδώ στην CANDIA VERDE παρασκευάζουμε καθημερινά τα προϊόντα μας προσφέροντας τις υπηρεσίες μας με αγάπη, μεράκι, ευελιξία και προσήλωση στην παράδοση.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παροχή απόλυτα φυσικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία παραγωγής και επεξεργασίας τους.
Τα φυτά που χρησιμοποιούμε αναπτύσσονται σε φυσικές συνθήκες και με φυσικές μεθόδους, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, κάτι που αποτελεί  την βασική φιλοσοφία μας και απαραβίαστο κανόνα της εταιρείας μας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να  ωφεληθούμε στο έπακρο από τις ευεργετικές ιδιότητες που μας προσφέρει απλόχερα η μητέρα φύση μέσα από τα προϊόντα της.

– Τηρούμε αυστηρούς κανόνες τυποποίησης και συσκευασίας ώστε να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα τους.
– Τα προϊόντα μας περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας εξασφαλίζοντς έτσι ότι μόνο το καλύτερο προϊόν φθάνει τελικά στους πελάτες μας.
– Πληρούμε πρότυπα ασφάλειας κανόνων υγιεινής με πιστοποιητικά ISO 22000 και 9000.
– Τα υλικά συσκευασίας μας επιλέγονται με αυστηρά και οικολογικά κριτήρια.
– Αποστειρώνουμε πλήρως και με απόλυτα φυσικό τρόπο όλα τα προϊόντα που προορίζονται για κατανάλωση καθώς και τα υλικά συσκευασίας πριν την οποιαδήποτε χρήση ή τοποθέτηση.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Ο μοναδικός τύπος της συσκευασίας μας κάνει τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν και αυτό γιατί έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Στην CANDIA VERDE απασχολούμε άτομα αποκλειστικά ειδικευμένα στην προσαρμοσμένη συσκευασία,  με οργανωμένους και διακριτούς ρόλους στην επεξεργασία, στη συσκευασία και στην τυποποίηση.
Συσκευάζουμε τα φυτικά προϊόντα μας κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, κρατώντας το περιεχόμενο καθαρό, φρέσκο ​​και ασφαλές. Τα πακέτα μας έχουν χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία προσφέρουν ευκολία στη διανομή, στην αποθήκευση αλλά και στο άνοιγμα τους.
Λαμβάνουμε ειδικά μέτρα για την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία) έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε είδους αλλοίωση που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στις εγκαταστάσεις μας.
Διαθέτουμε ακόμη την ευελιξία να παρέχουμε υπηρεσίες συσκευασίας, σε κάθε τύπο ή μέγεθος ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού-πελάτη.
Με οδηγό την παράδοση αλλά και την καινοτομία σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας, από την συλλογή μέχρι και την συσκευασία, παρασκευάζουμε σε καθημερινή βάση τα προϊόντα μας στοχεύοντας στη συνεχή αναβάθμισή τους.

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Με την ακλόνητη πεποίθηση ότι τα προϊόντα μας είναι άριστης ποιότητας, επενδύσαμε στη δημιουργία ισχυρών πελατειακών σχέσεων.

Η εμπρόθεσμη και ολοκληρωμένη παράδοση, η εγγυημένη ποσότητα και ποιότητα των προϊόντων μας, η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η ενημέρωση και η στήριξη του συνεργάτη-πελάτη μας είναι κάποιοι από τους αδιαπραγμάτευτους κανόνες μας.

Με εφόδια την εμπειρία και τη συνέπειά μας, ενισχύουμε τις επιχειρηματικές μας σχέσεις για το κοινό όφελος.

Στηρίζουμε τον κάθε συνεργάτη μας κι είμαστε πάντα δίπλα του για να του παρέχουμε τις γνώσεις μας, ώστε να μπορεί πληρέστερα και σωστότερα να προωθήσει τα προϊόντα μας, μέσα από ένα πλήρες δίκτυο διανομής και ένα άριστα οργανωμένο Τμήμα Πωλήσεων.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση και όντας παραδοσιακή εταιρεία, στις πρωταρχικές μας αξίες δεσπόζει η λέξη “φιλοξενία“. Μια λέξη που περιέχει απόλυτα τη φιλοσοφία μας. Νιώθοντας το αίσθημα της λέξης αυτής, φροντίζουμε ώστε όλοι οι συνεργάτες μας να νιώθουν σαν μια “οικογένεια”.

Σεβόμαστε πλήρως τις ανάγκες και τα δικαιώματα του κάθε εργαζόμενου, παρέχοντάς του άριστες συνθήκες υγιεινής, απόλυτη ασφάλεια, κατάλληλους χώρους εργασίας, τήρηση των ωραρίων κ.τ.λ.

Φροντίζουμε διαρκώς να διατηρούμε σταθερούς τους ρόλους μας μέσα στην εταιρία, ώστε να μας δίνεται η δυνατότητα ο καθένας μας να επιτυγχάνει την μέγιστη εξειδίκευση στον τομέα του. Ταυτόχρονα φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για την όποια αλλαγή ή νέα τάση σε προϊόντα και υπηρεσίες, παρακολουθώντας διαρκώς εξειδικευμένα σεμινάρια ανά κατηγορία.

Η οικογένεια της CANDIA VERDE σας εγγυάται ότι θα παραμένει πιστή στις αξίες της και αναλλοίωτη στον χρόνο και την εποχή!